USJ

Uuden sukupolven johtajat -seminaari

Me uskomme vankkumattomasti, että paikallisseurakunta on edelleen maailman toivo. Me uskomme, että vielä tänäänkin voimme nähdä terveen, vaikuttavan ja kasvavan seurakunnan muuttavan ympäröivää yhteiskuntaamme.

Uuden sukupolven johtajat -seminaari on yksi mahdollisuus saada käytännönläheistä varustusta ja inspiraatiota johtamiseen siellä missä olet – työntekijänä tai vapaaehtoisena seurakunnassa tai arjen keskellä kirkon seinien ulkopuolella. Samalla se tarjoaa mahdollisuuden verkostoitua ja jakaa onnistumisia ja epäonnistumisia yhdessä muiden samankaltaisessa tilanteessa olevien kanssa.

Tänä vuonna USJ-seminaari kytkeytyy entistäkin kiinteämmäksi osaksi Hopetapahtumaa. Seminaariin ovat oikeutettuja osallistumaan myös kaikki Hopetapahtuma HANGOUTSIDERS -lipun ostaneet. Tapahtuman päävierailijaksi tulee Gateway-seurakunnan perustaja ja johtava pastori John Burke (USA).

Tämän vuoden pääteema on Tälle kalliolle, jonka kautta keskitymme nelivuotisen opetussuunnitelman kolmanteen evankeliumin kulmakiveen, sovitukseen. Puhumme armosta ja Jeesuksen seuraamisesta eri näkökulmista. Tarkastelemme erityisesti sitä, miltä Jeesuksen seuraaminen näyttää työpaikoilla, harrastuksissa ja opiskelupaikoissa. John Burke sekä muut vierailijat antavat teologista perustaa sekä käytännöllisiä vinkkejä siihen, miten elää uskoa todeksi arjessa sekä rakentaa seurakuntiimme aitoa ja mukaansa kutsuvaa ”tule sellaisena kuin olet” -kulttuuria.


USJ-seminaari on osa Hopetapahtumaa ja se järjestetään Sigynillä 29.9.–1.10.2017.USJ puhujat

John
Burke

John Burke on Gateway Church -seurakunnan pastori ja perustaja. Austinissa sijaitsevaan Gateway Church -seurakuntaan kuuluu yli 4500 jäsentä, joista suurin osa on alkanut seurata Jeesusta vasta Gatewaylla.

Marko
Martiskainen

Mies Korsosta, Suhen pastori, osakas rakennusalan yrityksessä. Mun elämän täyttää suuri Jumala, suuri perhe ja suuret vastuut, eli kaikki on suurempaa Korsossa.

Pietu
Korpelainen

Tohmajärven latino, joka uskoo ettei seurakunta ole ensisijaisesti meitä varten, vaan me ollaan seurakuntana tätä aikaa varten. Bändiin kuuluu kaunis ja viisas vaimo ja kolme vauhdikasta lasta. Kannattaa Jeesuksenkin suosikkijoukkuetta Helsinki Seagullsia.

Ida
Tsokkinen

Ida Tsokkinen on Hopeseurakunnan työntekijä. Turkulaiseen Tsokkisen perheeseen kuuluvat lisäksi Idan mies Joonas sekä heidän 4-vuotias tyttärensä Emma. Hopeseurakunnan ja Hopetapahtuman parissa työskentelyn lisäksi Ida opiskelee valmennusta, kolaroi skeittilaudalla ja tiskaa astioita Tsokkisten puolijulkiseksi juhlapaikaksi mielletyssä kodissa.

Jussi
Hyvösaho

Jussi Hyvösaho on Hopeseurakunnan diakoniatyöntekijä ja ViaDia Turku ry:n toiminnanjohtaja. Jussin unelmana on nähdä miten seurakunta siirtyy sanoista tekoihin ja alkaa elämään arjessa Jumalan valtakuntaa todeksi käytännön tekojen kautta.

Kenno
Leier

Viron lahja Suomelle, asuu vaimonsa Janan ja lapsiensa Johannan, Simonan ja Josuan kanssa Espoossa ja toimii vapaaseurakunnan seurakunnanjohtajana. Kenno on todellinen pioneeri seurakunnanistuttamisessa ja valmennuksellisissa työskentelymetodeissa. Hän tahtoo rakentaa vahvaa polkua seurakunnan sisällä, jotta kaikenikäiset voisivat löytää paikan seurakunnasta. Hän on myös intohimoinen kahvin juoja, kunhan kahvi on tummapaahtoista.