Puhujat

pääPuhujat

John
Burke

John Burke on Gateway Church -seurakunnan pastori ja perustaja. Austinissa sijaitsevaan Gateway Church -seurakuntaan kuuluu yli 4500 jäsentä, joista suurin osa on alkanut seurata Jeesusta vasta Gatewaylla.

John Burke tunnetaan intohimostaan luoda seurakunnassa “Tule sellaisena kuin olet” -kulttuuri, joka tavoittaa kaukana Jumalasta olevia ja kutsuu heidät yhteisöön, jossa he voivat tulla siksi, millaiseksi Jumala heidät tarkoitti – seurakunnan tuleviksi johtajiksi.

John on kirjoittanut useita kirjoja, kuten suomeksikin ilmestyneet Mutaa ja mestariteos, Täydelliset älkööt vaivautuko, Mielen muutos ja Taivaan rajalla. Hänen kirjansa tunnetaan lukuisista tarinoista, joissa hän jakaa kokemuksiaan Gatewaylle tulleiden ihmisten johtamisesta ja tutustumisesta.

Niklas
Niemelä

Niklas Niemelä on Houm -seurakunnan perustaja ja johtava pastori, joka johtaa seurakuntaa yhdessä puolisonsa Tanja Niemelän kanssa. Niklaksen intohimona on rakentaa seurakuntaa, joka vetää puoleensa niitä jotka eivät ole tottuneet käymään kirkossa.

”Suomen tulevaisuus on kirkas! Me odotetaan jännityksellä mitä tässä maassa tulee tapahtumaan, kun paikallisseurakunnat vahvistuu ja sanoma rakastavasta Jumalasta (ja seurakunnasta) saa tavoittaa tämän ajan ihmiset tämän ajan kielellä.”

Jussi
Hyvösaho

Jussi Hyvösaho on Hopeseurakunnan diakoniatyöntekijä ja ViaDia Turku ry:n toiminnanjohtaja. Jussin unelmana on nähdä miten seurakunta siirtyy sanoista tekoihin ja alkaa elämään arjessa Jumalan valtakuntaa todeksi käytännön tekojen kautta.

”Mä uskon että nyt on tullut aika jolloin meidän tulee sitoutua täysillä Jumalan missioon ja nähdä itsemme täydellisinä osasina Jumalan suunnitelmassa. Just sä voit muuttaa maailmaa sun ympärillä ja rakastaa ihmisiä ehjäksi. Rakkaus on ihmeellinen asia. Se vaatii sulta kaiken, mut se tulee muuttaa sun ja muiden elämän. Sitä panostusta sä et tuu koskaan katumaan.”