Tuotteet

Hopetapahtuma

Alk. 69,00 €

Tällä lipulla olet oikeutettu osallistumaan Hopetapahtumaan sekä Uuden sukupolven johtajat -seminaariin. Varmistathan aikatauluista, että osallistut Hopetapahtuma-lipun päätilaisuuksiin. Tämä ei ole ryhmälippu.

Osta

Hopetapahtuma HANGOUTSIDERS

Alk. 69,00 €

Tämä lippu on kaikille nuorille ja cooleille. Olet oikeutettu osallistumaan Uuden sukupolven johtajat -seminaariin, mutta käytännössä päätilaisuudet menevät seminaarin kanssa pääosin samaan aikaan. Jos haluat osallistua kaikkiin päätilaisuuksiin sekä USJ-seminaariin, ostathan lipun "Hopetapahtuma". Tarkistathan aikatauluista, että osallistut Hopetapahtuma HANGOUTSIDERS -lipun päätilaisuuksiin. Tämä lippu ei ole ryhmälippu.

Osta

Hopetapahtuma PE+LA

Alk. 55,00 €

Tällä lipulla olet oikeutettu osallistumaan Hopetapahtumaan sekä Uuden sukupolven johtajat -seminaariin pe 29.9. sekä la 30.9.2017. Varmistathan aikatauluista, että osallistut Hopetapahtuma-lipun päätilaisuuksiin. Tämä ei ole ryhmälippu.

Osta

Hopetapahtuma HANGOUTSIDERS PE+LA

Alk. 55,00 €

Tällä lipulla olet oikeutettu osallistumaan HANGOUTSIDERS-tapahtumaan ja Uuden sukupolven johtajat -seminaariin pe 29.9. sekä la 30.9.2017. Huomioithan, että käytännössä päätilaisuudet menevät USJ-seminaarin kanssa samaan aikaan. Jos haluat osallistua kaikkiin päätilaisuuksiin sekä USJ-seminaariin, ostathan lipun "Hopetapahtuma". Tarkistathan aikatauluista, että osallistut Hopetapahtuma HANGOUTSIDERS -lipun päätilaisuuksiin. Tämä lippu ei ole ryhmälippu.

Osta

Hopetapahtuma LA+SU

Alk. 55,00 €

Tällä lipulla olet oikeutettu osallistumaan Hopetapahtumaan sekä Uuden sukupolven johtajat -seminaariin la 30.9. sekä su 1.10.2017. Varmistathan aikatauluista, että osallistut Hopetapahtuma-lipun päätilaisuuksiin. Tämä ei ole ryhmälippu.

Osta

Hopetapahtuma HANGOUTSIDERS LA+SU

Alk. 55,00 €

Tällä lipulla olet oikeutettu osallistumaan HANGOUTSIDERS-tapahtumaan ja Uuden sukupolven johtajat -seminaariin la 30.9. sekä su 1.10.2017. Huomioithan, että käytännössä päätilaisuudet menevät USJ-seminaarin kanssa samaan aikaan. Jos haluat osallistua kaikkiin päätilaisuuksiin sekä USJ-seminaariin, ostathan lipun "Hopetapahtuma". Tarkistathan aikatauluista, että osallistut Hopetapahtuma HANGOUTSIDERS -lipun päätilaisuuksiin. Tämä lippu ei ole ryhmälippu.

Osta

Hopetapahtuma Lauantaipäivä

Alk. 39,00 €

Tällä lipulla olet oikeutettu osallistumaan Hopetapahtumaan sekä Uuden sukupolven johtajat -seminaariin lauantaina 1.10.2017.

Osta

Hopetapahtuma HANGOUTSIDERS Lauantaipäivä

Alk. 39,00 €

Tällä lipulla olet oikeutettu osallistumaan Hopetapahtuma HANGOUTSIDERS -tapahtumaan sekä Uuden sukupolven johtajat -seminaariin lauantaina 1.10.2017. Huomioithan, että USJ-seminaari menee osittain päällekkäin HANGOUTSIDERS-päätilaisuuksien kanssa. Halutessasi osallistua kaikkiin seminaareihin, valitsethan "Hopetapahtuma Lauantaipäivä" -lipun.

Osta

Sponsoroi osallistuja tapahtumaan!

Alk. 49,00 €

Haluaisitko antaa jollekin lahjaksi lipun Hopetapahtumaan? Viime vuosina kymmenet ja kymmenet hyväntekijät ovat sponsoroineet vähissä varoissa olevia osallistujia tapahtumaan. Olemme kiitollisia jokaisesta lahjoittajasta!

Osta

Sunnuntain päivälippu Hangoutsiders klo 10.00

Alk. 20,00 €

Koska Hopeseurakunnassa ei ole jumalanpalvelusta klo 16, voit ostaa itsellesi lipun Hopetapahtumaan sunnuntain päätilaisuuteen. Tämä lippu on Hangoutsiders tilaisuuteen klo 10.00.

Osta

Pages